Google fjerner fanen Google Fotos på G-Drive i januar

I øjeblikket er der mindst to måder, du kan få adgang til dine fotos uploadet til Google Fotos fra Google Drive-skrivebordswebstedet. Du kan bruge fanen Google Fotos i venstre panel af G-Drive eller gå til indstillinger og få dine fotos afsløret i en passende navngivet mappe.

I starten af ​​næste år vil Google fjerne den første mulighed; fjern fanen Google Fotos i venstre panel på Google Drev. Med populariteten af ​​Android-telefoner som blandt de bedste kameratelefoner er Google Fotos blevet et nødvendigt program; både på vores mobil og desktop.



google photos



Det smukke ved det hele er, at snaps, der er taget på din Android-smartphone, automatisk synkroniseres via skyen til dit skrivebord på G-Drive-skrivebordssite. Så at fjerne det er noget, som mange brugere vil bemærke. Det er ikke en overflødig funktion, der er der for dets skyld; folk bruger faktisk fanen.

Selvom det ganske vist kan siges, at Google Fotos-fanen er blevet bagt halvt. I modsætning til det fulde Google Photos desktopwebsted havde fanen ikke så rige redigeringsfunktioner; selvom det efterlod design og layout. Bundlinjen er, at som bruger får du ikke muligheden for at organisere dine fotos i henhold til navne og andre kategorier. Fanen Google Fotos var kun god til at se dine billeder med lethed, mens du er på G-Drive-webstedet.



Google planlægger at dræbe denne funktion i januar næste år, og hvis du stadig ønsker at få adgang til dine billeder fra Google Drive-skrivebordswebstedet, skal du aktivere den specielle mappe til den ved at gå til Indstillinger> Generelt> Opret en Google Fotos-mappe.

Når du først gør det, finder du alle dine uploadede Google Photo synkroniseret til den mappe, det samme som på mobilwebstedet og på desktopwebstedet.