Sådan tilføjes en anden brugerkonto til din Chrome browser

Hvis du deler en computer med dine familiemedlemmer eller venner. Det er vigtigt at adskille dine brugerkonti på computerens operativsystem fra dem. På den måde får du ting til at køre i henhold til dine præferencer og tilpasning; standard browser valg, hvordan musen opfører sig, din musikafspilningsliste og får at holde dine private ting, ja, privat!

Imidlertid kan processen med login og derefter logge ud af din (siger Windows) konto være besværlig. Det er grunden til, at Google integrerede forskellige brugerkonti i Chrome-browseren. Mens du ikke behøver at gennemgå den besværlige login-proces, logger en anden ind på deres brugerkonto på computeren. Chrome-browser opretter konti for hver bruger inden for den samme Windows-brugerkonto, og den bringer al din browserhistorik, bogmærker og adgangskoder med.



Selvom hver bruger opretholder sin separate online identitet. Det bedste ved Chrome-brugerkonto er, at du kan skifte fra den ene brugerkonto til den næste undervejs. Bare et par klik, og du er på din profil, et andet klik og et par klik på den anden bruger har ændret Chrome til deres brugerkontoindstillinger. Hver brugers profil adskilles dog og holdes privat fra andre brugere, der bruger den samme computer til at gennemse.



Når det fungerer, kan du oprette en brugerkonto til Chrome for alle dine familiemedlemmer og venner, som du deler computeren med. Når fyren tænder på computeren, er der ikke behov for at logge ud og derefter logge ind. Ved et klik på en knap kan du ændre Chrome-brugerprofil fra en brug til den næste.

Sådan indstilles gæstekonto i Chrome-browser

Start Chrome-browseren, og gå til adresselinjen. Indtaste chrome: // settings og tryk på Enter-tasten.chrome user account



Klik påAdministrer andre mennesker derefter vises det nye Chrome-vindue med profiler fra alle brugere, der er tilmeldt. For at tilføje en ny bruger skal du klikke påTilføj person nederst til højre i det nye pop-up-vindue.chrome user accountchrome user account

Skriv den anden brugers navn, og vælg en passende avatar. Den nye bruger vil have deres konto kørt, og de kan fortsætte med at logge ind med deres Google-konto og få deres Chrome-browsningshistorik, bogmærker og adgangskoder fra alle andre enheder synkroniseret til deres profil.chrome user account

For at skifte fra den ene bruger til den næste skal du blot klikke på navnekoden i øverste højre hjørne af browseren og vælge den brugerkonto, du vil skifte til.



Bemærk, du kan også browser iGæst tilstand, som giver dig mulighed for at browser på Chrome uden at din historie, cookies og adgangskoder er gemt i browseren.chrome user account

N / B >> Dette tip blev skrevet baseret på Chrome 67, versioner meget tidligere eller senere end det måske har en lidt anden måde at tilføje / slette en brugerkonto i Chrome-browseren.