Sådan blokeres nogen på Instagram på iPhone og Android

Instagram er en fantastisk fotodelingsapp, hvis brugere nu er i milliarder over hele verden. Ligesom i enhver app er der også nogle gener og problemer på Instagram. Ligesom folk er spammy eller nar, der deler deres egne unyttige fotos besat eller chikanerer dig. Uanset hvad årsagen måtte være, kan du blokere nogen på Instagram, og det er ret let. Du kan blokere nogen på Instagram uden at fortælle dem det. Jeg vil diskutere metoden til at blokere folk på Instagram i iPhone og Android. Sådan gør du.

Bloker nogen på Instagram i iPhone

Start Instagram på din iPhone.



Tryk nu på profilikonet fra fra grænsefladen.



block someone on instagram 1

block someone on instagram 2



Tryk nu på Følgere eller Følgende, fordi du kan blokere nogen fra dine følgere og fra dem, du følger.

block someone on instagram 3

Fra listen over brugere skal du bare trykke på ethvert navn, du vil blokere på Instagram.



block someone on instagram 4

Tryk nu på fanen 'Mere' fra højre side af skærmen, stedet med 3 prikker.

Du får tre muligheder at lege med. Den første er Bloker bruger, den anden er Rapport upassende og den tredje er Kopier profil-URL.

block someone on instagram 5

Tryk på indstillingen Bloker bruger, og bekræft, når en pop-up spørger dig om bekræftelse.

Du får bekræftelsesmeddelelsen om, at brugeren er blevet blokeret på Instagram.

Det er det. Sådan blokeres nogen på Instagram på iPhone. Lad os nu se, hvordan man gør det samme på Android.

Bloker nogen på Instagram på Android

Start Instagram-app i din Android-telefon.

Åbn enhver profil på Instagram, du vil blokere. Du kan gøre dette ved at søge deres navn eller trykke på tilhængere eller følge fanen.

Tryk på den mere fane med 3 prikker eller en pilfane.

Du får muligheden for at blokere brugeren. Bare tryk på det, bekræft det, og du er færdig.

Sådan blokeres nogen på Instagram i Android og iPhone.

Det er vigtigt at bemærke, at efter at have blokeret nogen på Instagram, vil den blokerede person stadig være i stand til dine likes og kommentarer. Han / hun kan ikke se indlæg, opdateringer fra dig overalt. Al den tidligere aktivitet, hans / hendes kommentarer til dine indlæg forbliver der, indtil og medmindre du fjerner dem manuelt. Den blokerede person får ikke besked, når du blokerer nogen på Instgram. God fornøjelse!

Fotokilde: iGeeksBlog