Sådan slettes, ryddes nyere søgehistorik i Facebook Messenger-app

Facebook Messenger bruges dagligt af millioner af mennesker. Folk søger efter forskellige termer og andre mennesker på deres Facebook Messenger-app. Derfor er der behov for at slette den nyere historie på Facebook Messenger. Du skal slette din Messenger-historie, fordi den vises i ret lang tid, hver gang du åbner Messenger-appen og trykker på søgefeltet for at skrive noget.

Ryd seneste søgehistorik i Messenger-app

De fleste af folk ser fortsat Facebook Messenger-søgehistorik, fordi de fortsat er logget ind på deres Facebook-konto og Messenger. Så snart du logger ud af Facebook og dræber sessionen for messenger, slettes Facebook-messenger-søgehistorik automatisk.



Sådan gør du det



Log på Facebook og gå til Kontoindstillinger. Gå til Sikkerhed og gå til Aktive sessioner. Sørg for at trykke på krydssknappen på dine aktive sessioner. Dette vil logge dig ud af Messenger-appen og derved slette al søgehistorik.

Efter at have gjort dette, gå til Facebook Messenger-appen, og du vil se en meddelelse om, at sessionen er logget ud.



Log nu på Facebook-konto igen og gå til Facebook Messenger, så ser du, at der ikke er nogen søgehistorik, der kan ses.

En anden let måde at rydde søgehistorik på Facebook Messenger-appen er at slette både Facebook-appen og Messenger-appen. Installer apps igen, og log ind på din konto, da de foregående sessioner slutter.



Sådan slettes og ryddes Facebook-søgehistorik i Messenger i iPhone og Android. I tilfælde af spørgsmål og forvirring, kommenter dette indlæg nedenfor.

Billeder taget fra: WikiHow.com