Sådan slettes delte fotos, indhold på Facebook Messenger i Android, iPhone

Vi deler alle fotos og indhold med vores venner i Facebook Messenger. Men hvad nu hvis du ville slette noget af det delte indhold og fotos i Facebook Messenger. Messenger-brugere rapporterer, at uanset hvor mange gange de sletter fotos og indhold fra deres Messenger-tråde, ser de stadig de delte fotos, når de trykker på “vis delte fotos” i Messenger. Folk ser endda fotos, de delte for næsten et år siden. Det ser ud til, at problemet er enhedsspecifikt, hvilket betyder, at delte fotos ikke er tilgængelige, hvis du logger ind på Messenger fra nogle andre enheder. Det skyldes hovedsageligt, at Messenger gemmer fotos i cache-filerne. Men brugere kan ikke fjerne delte fotos, selv efter at de har slettet cache fra deres telefoner.



Slet delte fotos, indhold på Facebook Messenger

En af de mest omtalte måder at slette fotos er at længe trykke på fotoet i chattråden og slette det. Men dette vil kun slette indholdet fra din side. Den anden part vil fortsat se det, og du vil også se dem i afsnittet Vis delte fotos.



1- Den måske nemmeste måde, som har arbejdet på at slette delt indhold og fotos på Facebook Messenger, er at fjerne appen fuldstændigt. Slet appen, og vent et par minutter. Installer Messenger-appen igen, så ser du, at der ikke er nogen fotos at se, når du trykker på indstillingen Vis delte fotos.

2 Dette trick er ret underligt. Men det fungerer. Antag, at du vil slette alle de fotos, du engang har delt med din ven John. Lav en ny Facebook Group-chat, der har tre personer i sig: Du, John og en anden bruger. Du kan tilføje enhver anden ven. Når du har oprettet gruppen, skal du bede din ven om at forlade chatgruppen, så kun du og John forbliver i gruppen. Denne chattråd vil tilsidesætte den foregående chattråd for dig og John og derved fjerne alle delte fotos og indhold.



4- Åbn telefonens indstillinger og gå til Opbevaring. Gå nu over til Billeder, og der er et afsnit til Messenger-fotos. Her ser du muligheden Delt fotos. Slet alle disse fotos manuelt. Dette vil slette alt det delte indhold på Facebook-messenger.

5- Hvis du bruger en Android-telefon, skal du følge nedenstående trin.

Gå over til indstilling og gå til Find konti, klik derefter på Messenger og brug derefter den øverste højre knap til at klikke på den og fjerne konto.



6) Gå til Indstillinger og Apps Manager og derefter Slet cache og data til Facebook Messenger-appen. Klik på dette link for at se den detaljerede måde at slette cache og data til enhver app.