(Vejledning) Sådan slettes din Facebook-søgehistorik helt fra aktivitetsloggen

(Vejledning) Sådan slettes din Facebook-søgehistorik helt fra aktivitetsloggen

Vi glemmer mange gange, hvad vi søgte på Facebook, hvilke billeder og indlæg vi kunne lide, hvis tidslinje vi skrev om og så videre, men Facebook glemmer aldrig. Facebook husker hver enkelt detalje, uanset hvor stor eller lille den er, og gemmer dem alle op i 'Aktivitetsloggen'. Selvom indstillingerne for privatlivets fred for det er indstillet, så kun du kan se det, kan du muligvis befinde dig i en akavet situation, hvis der f.eks. Er nogen, der holder ind på din konto. De kan se alt i din 'Aktivitetslog', og det kan være noget, som nogle af os vil være meget ubehagelige med.



Du skal også vide, at 'Aktivitetsloggen' går helt tilbage til, da du begyndte at bruge Facebook. Det indeholder alt hvad du måske har søgt efter. For at være på den sikre side, især for personer, der ikke ønsker, at deres aktiviteter kan spores på Facebook, vil Innov8tiv Magazine vise dig, hvordan du sletter alle dine Facebook-søgninger eller bare de søgninger, du ikke ønsker, at andre skulle vide om. Det er faktisk en mulighed, der altid har været på Facebook, men de fleste ved meget lidt om. Følgende er trin for trin, hvordan man gør det:



  • Trin 1: Log ind på din Facebook-konto, og klik på det 'gearformede' ikon øverst til højre på din skærm. Dette er området Indstillinger.
  • Trin 2: Klik på 'Aktivitetslog' fra listen over indstillinger.

delete fb history step 2

  • Trin 3: Nu skal du være på en ny side. På venstre side af skærmen er der en liste over indstillinger. Valgmuligheden 'Søg' er placeret nær bunden, klik på den. En spindingcirkel vises lige ved siden af ​​'Søg' -indstillingen, og dine søgninger åbnes.
  • Trin 4: Du er nu i hovedmenuen til din søgehistorik. Ét element kan slettes ad gangen ved at klikke på ikonet 'Fjern' for hver søgning. Eller du kan slette alle dine søgninger på én gang ved hjælp af 'Ryd søgninger' øverst.

delete fb history step 4



  • Trin 5: Facebook spørger dig, om du virkelig vil slette alle søgninger. Klik på 'Fjern' for at fortsætte med at gøre det.

delete fb history step 5

  • Trin 6: Voila! Din søgehistorik er blevet slettet.

Det er en god ting, at Facebook har givet denne mulighed for at slette din søgehistorik. Mange mennesker er ikke tilpas med det, de har søgt på Facebook, og frygter, at hvis de bliver hacket, eller deres konti får uautoriseret adgang, kunne deres søgninger gå på kompromis med det billede, som de omkring dem har af dem. Ved at følge ovenstående enkle trin vil du nemt kunne fjerne specifikke søgninger eller fjerne alle søgninger, som du ønsker det og have din ro i sindet.