Sådan stopper Google Drive fra at uploade i en endeløs sløjfe?

Med Google Drev kan du uploade dine fotos, så de er organiseret, sikkerhedskopieret og mærket automatisk. På grund af Google-fotos kan du nemt finde dine fotos og dele minderne med dine kære. Desværre står Android-brugere over for problemet med Google-drev, der kontinuerligt uploader deres data som en uendelig løkke. Efter en succes med at uploade billederne på Google-drevet via deres Android-telefon, indikerer telefonanmeldelserne stadig på ventende upload, hvilket er meget irriterende. På grund af dette kan brugerne heller ikke uploade flere billeder på Google Drev. Sådan kan du forhindre Google Drev i at uploade som en endeløs løkke.

Sådan stopper Google Drive fra at uploade i en endeløs sløjfe?

Google+ uploads





Sluk for ikonrammer

Gå til telefonens indstillinger, og gå derefter til Konti. Klik på din Google-konto under fanen Konti. Under indstillingerne for din Google-konto skal du fjerne markeringen af ​​Google+ upload og derefter kontrollere den igen. Endelig skal du genstarte din telefon.

Synkroniseringsindstillinger



En anden løsning, du kan prøve at forhindre Google-drev i at kontinuerligt uploade billeder, er at gå til telefonens indstillinger og derefter gå til Konti. Klik på din Google-konto under fanen Konti. Under indstillingerne for din Google-konto skal du trykke på synkroniseringsknappen på Google Drev for at synkronisere igen. Fjern derefter markeringen af ​​Google Drev. Endelig skal du genstarte din telefon.

Google Drev-app



Prøv disse trin i rækkefølge for at løse problemet. Først og fremmest skal du logge ud og logge ind igen fra Google Drev-appen. Afinstaller og geninstaller derefter Google Drive-appen igen. Genstart derefter din telefon. Den afventende synkroniseringsmeddelelse forsvinder.

Ryd cache

For at forhindre Google Drev i at uploade som en endeløs løkke, skal du rydde telefonens cache. Gå til telefonens indstillinger, og gå derefter til Programmer. Gå til Application Manager, gå til Application Manager og tryk på Google+ App for at rydde dens cache. Efter bekræftelse skal du trykke på Ja for at rydde cache-data. Derefter tvinge stop appen til Google+.

Gendan fabriksindstillinger

For at nulstille din Android-telefon fra fabrikken skal du gå til Indstillinger for din telefon og derefter gå til Sikkerhedskopiering og nulstil. Fjern nu markeringen af ​​automatisk gendannelse og nulstil fabriksnuligheden af ​​din telefon. Inden du fabriksindstiller din telefon, skal du sikre dig, at du har sikkerhedskopieret dine data for at forhindre tab. Dette ville forhindre Google Drev i at uploade som en endeløs løkke.

twitter bootstrap alternativer